Användarvillkor

Genom att handla på lollobernie.com godkänner du de handelsvillkor som beskrivs nedan. Vi förbehåller oss rätten att ändra handelsvillkoren i den omfattning som är nödvändig (t.ex. i samband med lagändringar eller ändringar i den tekniska konfigurationen).

Du kan alltid ångra ditt köp efter du har mottagit dem till angiven leveransadress. Se avsnittet om ånger- och returrätt.

Alla priser anges i SEK inklusive moms och eventuella avgifter. Det är de aktuella priserna vid beställningstillfället som gäller.

På lollobernie.com handlar du säkert och smidigt via kort och moderna online betaltjänster. 

När du klickar på "Betala" skickas en förfrågan vidare till din bank för verifiering av transaktionen. Om transaktionen medges skickas du vidare till kvitto-sidan. Om transaktionen inte medges skickas du tillbaka till föregående sida där ett felmeddelande visas.

När du godkänner din order kommer beloppet dras från ditt kort. Om någon produkt skulle vara slut i lager sätts pengarna tillbaka på ditt kort.

Notera att det endast är en referens till transaktionen och lagrar inget av din privata kortinformation. Betalningsmottagaren som visas på ditt kontoutdrag är "lollobernie.com".

Vi drar aldrig ett större belopp än det du har godkänt i samband med köpet.