Vem är Bernie

 Låt oss presentera Bernie, den kloka björnen som älskar att lära sig nya saker! Bernie är väldigt nyfiken och går gärna ut på händelserika upptäcktsfärder. Tillsammans med sin bästa vän Lollo bor han i solens land.  

 

Om Bernie

Bernie är en björn som föddes i norra Europa, nära polcirkeln. Han är en väldigt klok ung björn som tycker det är fantastiskt att lära sig nya saker. När han blir stor vill han bli kock eller lärare. Bernie är händig och tycker om att lära ut saker han kan till andra. När Bernie ska sova föredrar han att ha en nattlampa tänd, han är nämligen lite mörkrädd.

Favoritmat

Bernie älskar mat och är alltid pigg på att prova nya, spännande rätter. Men han tycker såklart också att det är väldigt gott med korv och köttbullar. Ska det vara riktigt festligt väljer han gärna goda bär som naturen har att bjuda på. Grönsaker och rågbröd gör inte bara magen gott, utan mättar bra så att han orkar leka hela långa dagen. 

Personlighet

Bernie älskar att dansa och röra på sig, men ibland kan det hända att han snubblar till. Han läser väldigt mycket och är inte rädd för att prova nya experiment, för att se om han kan lära sig något nytt. Kanske är det just därför han kan så mycket? Bernie funderar alltid en extra gång innan han ger sig iväg. Han är ordningsam, ansvarsfull och otroligt vänlig.  

Populära Bernie produkter

bernie nyckelring
Nyckelring - Bernie

Nyckelring - Bernie

Pris
129 kr
Diadem - Bernie
Diadem - Bernie

Diadem - Bernie

Pris
89 kr
Bernie tröja och byxor
Barn i Bernies pyjamas

Bernie pyjamaskläder

Pris
259 kr
Bernie Halsband - Happy
pojke med bernie halsband

Bernie Halsband - Happy

Pris
349 kr
bernie grönblåa armband
bernie armband

Bernie Armband - Multi Agate

Pris
249 kr
lollo och bernie footer
lollo och bernie footer