Returer och reklamationer

Returer

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter mottagandet av din vara. Du som köpare står för att betala för returtransport till lollobernie.com kundtjänst i Dragør, Danmark, och är ansvarig för produkterna till dess att vi mottagit din retur. När vi mottagit din retur får du en full återbetalning av produktkostnader till det kredit- eller betalkort som används för att köpa artikeln, förutsatt att produkterna är i godkänt skick.

Följ nedan steg för att göra en retur

  1. Kontakta lollobernie.com kundtjänst på: suppot@lollobernie.com  och meddela vilka varor du vill returnera . Du måste kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit din vara. Vi skickar dig då ett returformulär.
  2. Fyll i returformuläret
  3. Se till att alla produkter är oskadade, i sin originalförpackning och i säljbart skick
  4. Returnera varorna till: Lollobernie.com, Handlingsvej Øst 7, Hangar 276, DK-2791 Dragør

OBS! Transportrisk ligger hos kund. Detta innebär att konsumenten är skyldig att betala för de artiklar som kommit bort eller skadats under transporten tillbaka till Lollobernie.com. Be alltid om kvittens från ditt ombud när du genomför en retur till oss. På så vis är sändningen alltid spårbar.

Returformulär

Reklamationer

Om du har mottagit en skadad vara uppmanas du att kontakta oss omgående för reklamation av varan. Vi tar ansvar för uppenbara material- eller produktionsfel på varor levererade från lollobernie.com. Vi följer Konsumentverkets regler vid reklamation av konfektionsvaror. Läs mer HÄR. Vid behov av att reklamera en vara mailar du följande till support@lollobernie.com

  1. Tydliga bilder på skadan
  2. Ordernummer
  3. Kort beskrivning av vad som har hänt.

För att vi ska kunna göra en korrekt bedömning och behandla din reklamation ber vi dig att behålla produkten, produktens förpackning och transportförpackningar tills reklamationen är utredd.

Om vi godkänner reklamationen kommer vi att ersätta den felaktiga produkten med ny produkt, avhjälpa felet eller återbetala inköpspriset. Vi strävar efter att skicka ut nya eller reparerade produkter inom 30 dagar efter mottagandet reklamationen, men det kan ta längre tid, beroende på vilken typ av produkt det gäller.

Lolloberine.com förbehåller sig rätten att neka en reklamation om produkten inte är felaktig enligt villkoren i den svenska konsumentköplagen lagen eller annan relevant handling. När det gäller krav, följer vi riktlinjer ifrån svenska nationella Reklamationsnämnden (ARN).

Om vi kräver att ni returnerar produkten till oss, betalar lollobernie.com returfrakten för godkända reklamationer

Återbetalning

Fakturabeloppet justeras så fort det returen inkommit till lollobernie.com. Var vänlig notera att det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan vi registrerat att vi mottagit din vara i retur. Återbetalning/justering av retur sker senast 30 dagar efter att returen registrerats. Returrätten gäller inte för presentkort, underkläder, badkläder, kosmetik och örhängen.