Vem är Lollo?

Låt oss presentera Lollo, den nyfikna giraffen som älskar att ge sig ut på äventyr! Lollo står mer än gärna på scen, att showa, klä ut sig och dansa är något av det bästa hon vet. Tillsammans med sin bästa vän Bernie bor hon i solens land.

Lollo dansar balett på scenen

Lollo

Lollo är en giraff som föddes i Afrika. Hon älskar att dansa, showa och klä ut sig. Lollo gillar att röra på sig och hon ställer mer än gärna upp och tävlar när möjligheten finns. När hon blir stor vill Lollo bli dansare eller DJ. Hon kan inte simma ännu, så hon leker helst på torra land.  

 

Favoritmat

Lollo äter helst vegetarisk mat och tycker att frukt är något av det godaste som finns, både färsk och torkad. Om hon själv får välja fyller hon gärna på magen med müsli och smoothie efter en dag fylld av äventyr. Till middag blir det ofta en matig sallad full med goda och färgglada grönsaker! Mums!

Personlighet

Att lära sig nya saker och träffa nya vänner gör Lollo väldigt glad. Hon är nyfiken, äventyrlig och spontan av sig och följer mer än gärna med på upptäcktsfärd. Hennes favoritlek är skattjakt. Lollo tycker det är viktigt att vara en bra vän. Hon är snäll och alltid väldigt glad. 

Shop Lollo Produkter

lollo nyckelring
Lollo och bernie nyckelringar på en väska

Nyckelring - Lollo

Pris
129 kr
Diadem - Lollo
Diadem - Lollo

Diadem - Lollo

Pris
89 kr
Lollo klänning
Barn i lollos pyjamas

Lollo pyjamasklänning

Pris
259 kr
Lollo snuttefilt
bebis med lollo-snutte

Lollo snutte

Pris
199 kr
Lollo örhängen för barn
Lollo örhängen upplagda på en lila låda

Lollo Örhänge

Pris
299 kr
rosa lollo armband
arm med flera lollo och bernie armband

Lollo Armband - Dance

Pris
249 kr
lollo och bernie footer
lollo och bernie footer