Lollo & Bernie i samarbete med World Animal Protection

Omtanke om djuren

Låt oss vara djurvänner!

Vi brinner för att skapa en värld där alla djur känner sig älskade och skyddade. Därför har vi inlett ett spännande samarbete med World Animal Protection – en organisation dedikerad till att skydda djur över hela världen.

Tillsammans med World Animal Protection vill vi säkerställa djurens välfärd nu och i framtiden. Därför bjuder vi in både barn och föräldrar att delta i vårt äventyr, där vi tillsammans tar reda på hur vi kan vara bra djurvänner. Låt oss leka och lära oss tillsammans, medan vi utforskar djurens fantastiska värld och delar de bästa sätten att ta hand om våra djurvänner.

För en djurvän är något vi alla kan bli. Är du redo?

 

INSPIRATION FÖR EN DJURVÄNLIG SEMESTER

10 råd för en djurvänlig semester

5 anledningar att inte röra vilda djur

Pyssel

Bygg ditt eget insektshotell

Hjälp insekterna att svalka sig

Om World Animal Protection

Djurskyddsorganisationen World Animal Protection har funnits i 55 år med målet att bidra till en bättre värld för djur. Sedan 1981 har man en rådgivande roll i FN kring djurvälfärd och sedan 1990 är organisationen även representerade i Europarådet. De har kontor i 14 länder, bland annat i Danmark och Sverige, och bedriver opinionsbildning, erbjuder katastrofhjälp och gör insatser för djur där behoven är som störst.