Lollo & Bernie i samarbete med World Animal Protection

Omtanke om djuren

Låt oss vara djurvänner!

Vi brinner för att skapa en värld där alla djur känner sig älskade och skyddade. Därför har vi inlett ett spännande samarbete med World Animal Protection – en organisation dedikerad till att skydda djur över hela världen.

Tillsammans med World Animal Protection vill vi säkerställa djurens välfärd nu och i framtiden. Därför bjuder vi in både barn och föräldrar att delta i vårt äventyr, där vi tillsammans tar reda på hur vi kan vara bra djurvänner. Låt oss leka och lära oss tillsammans, medan vi utforskar djurens fantastiska värld och delar de bästa sätten att ta hand om våra djurvänner.

För en djurvän är något vi alla kan bli. Är du redo?

 

INSPIRATION FÖR EN DJURVÄNLIG SEMESTER

10 råd för en djurvänlig semester

5 anledningar att inte röra vilda djur

barn spelar lollo & bernies kortspel

Kortspel

Bli en riktig djurvän du också, med detta roliga och lärorika kortspel som vi tagit fram i samarbete med World Animal Protection – en organisation dedikerad till att skydda djur över hela världen. Syftet med spelet är att utforska djurens egenskaper samtidigt som vi har roligt.

Djurlabyrint

Hjälp Lollo & Bernie med att hitta vägen.

Gissa djuret

Hjälp Lollo & Bernie att skriva rätt namn på varje djur.

Färglägg

Hjälp Lollo & Bernie att färglägga djuret.

Visste du?

Lollo är en giraff och Bernie är en björn. Här får du lära dig lite mer om björnar och giraffer

Bygg ditt eget insektshotell

Hjälp insekterna att svalka sig

Om World Animal Protection

World Animal Protection är en global djurskyddsorganisation som funnits i 70 år med målet att bidra till en bättre värld för djur. Sedan 1981 har man som enda djurskyddsorganisation en rådgivande roll i FN kring djurvälfärd. De gör insatser i ett 50-tal länder och har kontor på 12 olika platser i världen, bland annat i Danmark och Sverige, och bedriver opinionsbildning samt gör insatser för djur där behoven är som störst.

footer
lollo och bernie footer